Berichten over Verkiezingen

 1. Jasje ChristenUnie logo campagne
  PF Tijmen 2020 def.jpg
  Door Tijmen Compagnie op 14 oktober 2020

  Help mee met de verkiezingen

  Terwijl de landelijke verkiezingen voor de deur staan, is ook de voorbereiding voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 al in volle gang. Wij zijn daarom op zoek naar leden voor de Programmacommissie. Daarnaast zijn we ook op zoek naar leden voor de Diversiteitscommissie en de Campagnecommissie voor de Tweede Kamerverkiezingen.

  Lees meer over "Help mee met de verkiezingen"
 2. 800px-Stemmen.jpg
  PF Rachel 2020 def.jpg
  Door Rachel Streefland-Driesprong op 4 juni 2020

  Halverwege

  Op dit moment is het precies twee jaar geleden dat we onze handtekening onder het coalitieakkoord zetten. We kunnen constateren dat het mee besturen in deze prachtige stad, samen met onze coalitiepartners, stabiel en ook goed gaat. En dat is ook nodig, want als stad hebben we wel al het een en ander meegemaakt. Denk aan het tramincident vorig jaar, de coronacrisis nu, of het vertrek van de burgemeester straks. 

  Lees meer over "Halverwege"

  Labels:

 3. Gert-Jan Segers.jpg
  PF Tijmen 2020 def.jpg
  Door Tijmen Compagnie op 24 februari 2020

  ChristenUnie vraagt input verkiezingsprogramma in provincie Utrecht

  Gert-Jan Segers zal in gesprek met inwoners van de provincie Utrecht ideeën ophalen voor het nieuwe verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Wat zijn de komende jaren de belangrijkste kwesties voor ons land? Hoe kunnen we samenleven met tijd en aandacht voor elkaar?

  Lees meer over "ChristenUnie vraagt input verkiezingsprogramma in provincie Utrecht"