Tijdelijk verlof Bina Chirino

Utrecht CU -11.jpg
Rik van der Graaf feb 24.jpg
Door Rik van der Graaf op 6 mei 2023 om 17:00

Tijdelijk verlof Bina Chirino

Vandaag hebben we minder goed nieuws om met jullie te delen. Bina heeft deze week tijdelijk verlof aangevraagd vanwege gezondheidsredenen. Dit is natuurlijk vooral voor Bina, maar ook voor de rest van de fractie, enorm schrikken.

We zijn met elkaar inmiddels een jaar aan het bouwen aan de fractie en het lukt steeds beter om ons op allerlei terreinen in te zetten voor een rechtvaardig Utrecht. Daarom komt dit nieuws echt stevig binnen. We wensen Bina veel rust toe en hopelijk een spoedig herstel.

Praktisch betekent dit dat Bina vanaf 11 mei voor in ieder geval 16 weken met verlof zal zijn. Kisten Alblas zal haar als raadslid gaan vervangen. We zijn God dankbaar dat Kirsten bereid is deze stap naar voren te zetten. Gelukkig is Kirsten als commissielid inmiddels al ruim een jaar betrokken bij de fractie en dus geen onbekende in de Utrechtse politiek. We wilden de fractie al graag versterken met een extra medewerker. Met de tijdelijke stap van Kirsten is deze versterking nog harder nodig.  daarom breng ik de vacature onder jullie aandacht.

Ik wil jullie gebed vragen voor spoedig herstel van Bina's gezondheid, voor Kirsten die de komende weken een spannende stap zal zetten en voor een goede samenwerking in de fractie.

Labels: ,

Inschrijven nieuwsbrief

In onze privacyverklaring is te lezen hoe de ChristenUnie veilig en zorgvuldig omgaat met uw persoonsgegevens.