Bina Chirino terug in de raad

Bina pf nov 22.jpg
Rik van der Graaf feb 24.jpg
Door Rik van der Graaf op 12 april 2024 om 12:00

Bina Chirino terug in de raad

Goed nieuws: Bina Chirino is terug van ziekteverlof! Ze gaat stap voor stap de draad weer oppakken als raadslid voor de ChristenUnie Utrecht. 

Bijna een jaar geleden ging Bina met ziekteverlof en al die tijd heeft Kirsten Alblas haar plek in de Utrechtse raad ingenomen. We zijn Kirsten enorm dankbaar dat ze bereid was deze rol te vervullen. We hebben Kirsten zien strijden voor een klimaatrechtvaardig Utrecht en enorm zien groeien in haar rol als lid van de raad. Ze is iemand die pal staat voor haar idealen, maar een goed gesprek of stevige discussie niet uit de weg gaat. Kirsten brengt een heel fijne balans in de fractie als het gaat om inhoudelijk keihard strijden voor idealen, maar ook het bespreekbaar maken van de werkdruk die dit soms met zich mee brengt. Dank daarvoor Kirsten! 

Gelukkig blijft Kirsten bij de fractie betrokken als commissielid en fractiemedewerker. Ze zal gedurende de opstartperiode van Bina nog veel werk van Bina overnemen. Kirsten, enorm fijn dat je dat wilt doen. Dat geeft Bina de ruimte om in alle rust het raadswerk te kunnen opbouwen. Bina, we zijn blij dat je weer terug bent bij de fractie en wensen je alle goeds toe in het werk! 

Labels: ,

Inschrijven nieuwsbrief

In onze privacyverklaring is te lezen hoe de ChristenUnie veilig en zorgvuldig omgaat met uw persoonsgegevens.