Zomerreces

Utrecht CU -123 water varen.jpg
Rik pf nov 22.jpg
Door Rik van der Graaf op 7 juli 2023 om 15:00

Zomerreces

Na een aantal hectische weken is het moment van het zomer reces gekomen. De laatste weken is er ongelooflijk hard gewerkt in de Utrechtse gemeenteraad en dat merken we als kleine fractie dan nog eens extra. 

Ruim twee weken geleden hadden we de veegraad met maar liefst 30 agenda punten. Tot diep in de nacht is er vergaderd over ook voor de ChristenUnie belangrijke onderwerpen, bijvoorbeeld over de wijziging van de APV op het Lucasbolwerk en hoe we verder gaan op het dossier prostitutie in de stad. Ook binnen de coalitie heeft dit geleid tot een aantal hele pittige gesprekken. Als fractie zijn we Derk als woordvoerder dankbaar voor alle tijd en energie die hij hierin heeft gestopt. Bedankt Derk! Het was in deze pittige weken hartverwarmend hoeveel berichten we kregen van mensen die voor ons bidden. Dank daarvoor! 

Gelukkig is er ook versterking gekomen in het team. Tabasum Westra is twee weken geleden begonnen als commissielid en Lenno van Straalen begint na de zomer als fractiemedewerker. Daar kijken we erg naar uit. Twee weken geleden was ik op bezoek bij Bina. Het was goed om te merken dat het stapje voor stapje beter met haar gaat.

Tot slot rest mij niets anders dan jullie allen een hele fijne zomer te wensen en wellicht tot op de bruiloft van Tijmen in augustus, ik wens je samen met Pieternel alvast een prachtige dag toe!

Rik van der Graaf, fractievoorzitter

PS: Mocht je in de zomermaanden met spoed contact zoeken met de fractie, dan kun je tot 29 juli contact opnemen met Rik van der Graaf en vanaf 29 juli met Kirsten Alblas. Onze contactgegevens vind je hier.

Labels:

Inschrijven nieuwsbrief

In onze privacyverklaring is te lezen hoe de ChristenUnie veilig en zorgvuldig omgaat met uw persoonsgegevens.