Gezocht: bestuurslid diversiteit (1 à 2 uur per week)!

Bestuur 2022 (3).jpg
Profielfoto Erika Pors 2023 bijgesneden
Door Erika Pors op 12 mei 2023 om 12:00

Gezocht: bestuurslid diversiteit (1 à 2 uur per week)!

ChristenUnie Utrecht zoekt versterking. Specifiek zijn we op zoek naar een bestuurslid dat zich richt op diversiteit. We willen graag een partij zijn voor iedereen die zich thuis voelt bij ons gedachtegoed. Daarom gaan we proberen om een meer diverse achterban te betrekken en bereiken.

We hebben al regelmatig contact met internationale- en migrantenkerken, maar merken dat onze achterban nog kan groeien in diversiteit. Met onze achterban bedoelen we niet alleen stemmers, maar ook leden en mensen die de ChristenUnie politiek willen vertegenwoordigen.

Als bestuurslid diversiteit werk je samen met de fractie en het bestuur om de diversiteit van de ChristenUnie te verbreden. Onder meer door christenen uit migrantenkerken te betrekken bij de partij. Je brengt daarmee ook nieuwe energie in de al bestaande diversiteitscommissie. 

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die initiatiefrijk is: iemand die ideeën heeft om diversiteit te bevorderen binnen de partij en deze ideeën ook met enthousiasme kan vormgeven. Je bent naast bestuurslid-diversiteit ook lid van de diversiteitscommissie; samen met die commissie ga je praktisch aan de slag. Het is ook een pré als je al contacten hebt binnen internationale- en/of migrantenkerken of interesse hebt om deze gemeenten te leren kennen. Loop jij hiervoor warm en wil jij je inzetten voor dit thema? Kijk dan onderaan dit bericht hoe je ons kunt bereiken!

Interesse? Of wil je meer weten? Stuur ons een privébericht of neem contact op met onze voorzitter via voorzitter@utrecht.christenunie.nl. We gaan graag met je in gesprek!

Labels: ,

Inschrijven nieuwsbrief

In onze privacyverklaring is te lezen hoe de ChristenUnie veilig en zorgvuldig omgaat met uw persoonsgegevens.