Vacature: bestuurslid Communicatie ChristenUnie Utrecht

Bestuur 2020.jpg
PF Annebeth 2020.jpg
Door Annebeth Roor op 11 juli 2021 om 17:41

Vacature: bestuurslid Communicatie ChristenUnie Utrecht

Door het vertrek van Harmen van Doorn zoekt het bestuur van de ChristenUnie Utrecht per medio september 2021 een nieuw bestuurslid Communicatie.

De ChristenUnie Utrecht is een actieve afdeling van ruim 450 leden. De dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling wordt geregeld door een enthousiast bestuur. Momenteel bestaat het bestuur uit zes leden (Voorzitter, bestuurslid Campagne, Secretaris, Penningmeester/Politiek secretaris, bestuurslid Diversiteit en een bestuurslid Communicatie). De rol van bestuurslid Communicatie is erg vrij, waardoor dit bestuurslid taken oppakt die buiten de beschreven functies vallen en zij/hij de andere bestuursleden ondersteunt waar nodig. Als bestuurslid Communicatie ben je tevens lid van de CU-talk commissie en de Content commissie. We zoeken voor deze rol een persoon met de volgende kwaliteiten:

  • Proactief, omdat je geen vastomlijnd takenpakket hebt zul je proactief zaken moeten oppakken waar dit nodig is
  • Communicatief vaardig, zowel in de CU-talk commissie als in de Content commissie is het belangrijk om de desbetreffende activiteit of de ChristenUnie in het algemeen goed te promoten. Het is daarom belangrijk dat je handig bent met social media

Mocht je geïnteresseerd zijn in de functie van bestuurslid Communicatie, stuur dan een mail met je motivatie naar bestuur@utrecht.christenunie.nl.

Deel dit bericht

Labels: ,

Inschrijven nieuwsbrief

In onze privacyverklaring is te lezen hoe de ChristenUnie veilig en zorgvuldig omgaat met uw persoonsgegevens.