Bestuurswissel: maak nader kennis met Annebeth en zwaai Ard gedag!

Annebeth en Arddonderdag 18 oktober 2018 15:08

Tijdens de Algemene ledenvergadering, vorige week woensdag, wisselden Annebeth en Ard. Ard zwaait af als penningmeester en Annebeth neemt die functie binnen het bestuur van hem over. Lees verder!

Wat staat er bovenaan je bucketlist?
Oei, dat is een lastige. Ik heb al heel veel gekke dingen gedaan, dus eigenlijk is mijn bucketlist nu vrij leeg. Studeren staat er nu op, en wellicht volgend jaar een halve triatlon. 

Welk boek heb je als laatste gelezen?
Kapitaal in de 21ste eeuw, van Piketty. 

Wat is je favoriete vrijetijdsbesteding?
Momenteel sport ik veel, ben lid van triathlonvereniging Hellas, en daarnaast kook ik graag voor vrienden en breng ik tijd door met vrienden en familie.  

Dan een paar vragen over je nieuwe bestuursfunctie. Waarom ben je in het bestuur gegaan?
De ChristenUnie heeft zulke leuke mensen! Daarnaast wil ik me graag inzetten voor de mooie Domstad. En ik wilde ook graag na de verkiezingen actief betroken blijven bij de partij. 

Wat is je grootste doel met het bestuur?
Om ChristenUnie Utrecht een positieve en actieve kiesvereniging te houden waar we van betekenis kunnen zijn voor onze stad. Binnen het bestuur zou het mijn doel zijn om op een goede manier met elkaar omgaan, en met elkaar te groeien.

Ard, Als je naam een afkorting zou zijn, waarvan dan?
ARP is eigenlijk voorloper van het gedachtegoed van de ChristenUnie, dus dan zou je een A en een R hebben, maar ik zou mezelf niet antirevolutionair willen noemen. Altijd reuze …. (nader in te vullen)

Ard, wat was je favoriete moment in je tijd in het bestuur?
Gemeenteraadscampagne en uitslagenavond in 2014, toen zijn we van één naar twee zetels gegaan. De vibe en de campagne waren heel mooi en ook de uitslagenavond toen we van één naar twee zetels gingEN was echt een mooi moment.

Welke uitspraak blijft je bij? Wat heb je geleerd over politiek
Gedurende 6 jaar zie je wel veel en leer je gewoon veel over hoe het gaat in de lokale politiek. Ik heb geleerd dat je de afdeling het beste laat draaien als je mensen erbij betrekt en betrokken houdt. Als je dat doet, dan gaat het allemaal vanzelf.

Welk moment vertel je liever niet door aan de volgende penningmeester?
Dat er een gat in de boekhouding is doordat mijn laptop in 2016 is gestolen bij een inbraak…

Wat ga je doen om het gat dat nu in je agenda en hart komt, op te vullen?
In maart word ik vader dus dat vult waarschijnlijk beide op! En daarnaast vraagt mijn inzet voor mijn kerk, de Nicolaikerk, ook de nodige aandacht.

 

« Terug

Reacties op 'Bestuurswissel: maak nader kennis met Annebeth en zwaai Ard gedag!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.