ChristenUnie Utrecht heeft nieuwe fractiesecretaris

Foto Tijmen Compagniedonderdag 05 september 2019 15:04

De ChristenUnie Utrecht heeft een nieuwe fractiesecretaris. Sinds afgelopen maand versterkt Tijmen Compagnie de gemeentelijke fractie. Hij neemt daarmee het stokje over van Suzanne van Putten. “Ik hoop dat het werk van de ChristenUnie meer en meer zichtbaar mag worden. Daar ligt voor mij als fractiesecretaris een mooie uitdaging.”

Tijmen, kun je iets over jezelf vertellen?

Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam, maar sinds een jaar of vijf woon ik in het prachtige Utrecht. Ik studeerde hier journalistiek en genoot van mijn tijd bij studentenvereniging Navigators Studentenvereniging Utrecht. Nu houd ik me vooral bezig met het organiseren en begeleiden van evenementen. Ik werk voor verschillende bedrijven en ben bezig met mijn eigen onderneming. Daarnaast speel ik in een band als zanger en gitarist en ben ik elke week op het voetbalveld te vinden. Op zondagmiddag bezoek ik geloofsgemeenschap Huis van Vrede in Kanaleneiland. 

Wat betekent de ChristenUnie voor jou?

Een steentje bijdragen vanuit christelijke idealen, dat vind ik erg mooi. De schepping respecteren, op verschillende manieren. Of dit nu zit in het opkomen voor mensen die het minder hebben, het bevorderen van een gezonde samenleving of het strijden voor een duurzamere economie. Ik wil mij daar graag voor inzetten.  

Tijmen, tot slot: wat is je ambitie voor de ChristenUnie Utrecht?

De ChristenUnie Utrecht doet een hoop mooie, goede dingen. Ik hoop dat dit meer en meer zichtbaar wordt, zowel in de gemeenteraad als naar buiten toe. Als fractiesecretaris ben ik onder meer verantwoordelijk voor de website, de nieuwsbrief en Facebook. Daarin ligt voor mij dus een mooie uitdaging. Daarnaast ondersteun ik de fractie in praktische zin. Ik moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat iedereen bij de juiste documenten kan. Ook onderhoud ik het contact met mensen die ons mailen of bellen. Ik hoop daarin door te kunnen groeien en de fractie zo goed mogelijk van dienst te mogen zijn.

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Utrecht heeft nieuwe fractiesecretaris'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.