Vacature fractiesecretaris ChristenUnie Utrecht

800px-Stadhuis_Utrechtvrijdag 28 juni 2019 11:03

De gemeenteraadsfractie voor de ChristenUnie Utrecht is op zoek naar een fractiesecretaris. We zoeken iemand die ons vanaf 1 september 2019 administratief en secretarieel ondersteunt. Iemand die het leuk vindt om ons scherp te houden als fractie, die houdt van ordenen, structureren, regelen en organiseren. Het betreft een parttime functie van 16 uur per week (schaal 6, CAO Gemeente ambtenaren).

Wat houden je werkzaamheden in?

Je verzorgt de correspondentie en handelt de binnenkomende telefoon, post en e-mail af. Verder bereid je fractievergaderingen voor en maak je kort verslag van fractievergaderingen. Je schrijft teksten voor de website, of redigeert deze en koppelt nieuws aan de facebookpagina en andere social media. Je houdt ons scherp op de planning en daar waar kan op de inhoud. Je zorgt er voor dat informatie op tijd terecht komt bij het juiste fractielid, houdt dossiers bij, archiveert en verzorgt mailingen.

Wat zijn je werktijden?

Over het algemeen is er op maandagavond fractievergadering. Daarnaast ben je in de regel twee vaste middagen per week aanwezig op het stadhuis, bij voorkeur de maandag en donderdag. Maar je vindt het ook geen probleem om ’s avonds te werken als het nodig is rond vergaderingen.

Wat verwachten wij van je?

 • Je bent een betrokken christen die actief wil zijn in de stad. Je bent lid van de ChristenUnie(-jongeren) of bereid om lid te worden.
 • Je bent in de gemeente Utrecht woonachtig.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, met name schriftelijk. Taal- en spellingsfouten zie je snel en verbeter je adequaat.
 • Je houdt van samenwerking in een team én kunt alleen en zelfstandig werken. 
 • Je kunt informatiestromen goed ordenen en archiveren. Je bent punctueel in je werk. Je hebt ervaring met internet en programma’s als Word, Excel en Outlook.
 • Je bent betrokken bij maatschappelijke vraagstukken.

  Wat kun je van ons verwachten?
 • Een afwisselende functie, dicht op het politieke hart van de Gemeente Utrecht.
 • Een zelfstandige functie.
 • Een enthousiast team en een prettige werksfeer.
 • Een unieke werkplek aan de Oudegracht.

  Wil je reageren? 

Wil je meer weten, neem dan contact op met fractievoorzitter Rachel Streefland (zie onderstaand mailadres, of bel 06–42339696). Je sollicitatiebrief met CV kun je uiterlijk vrijdag 12 juli 2019 mailen naar r.streefland@raad.utrecht.nl. De gesprekken zijn op vrijdag 19 juli (middag). Kijk ook eens op www.utrecht.christenunie.nl, dan krijg je een indruk van onze fractie!

« Terug

Reacties op 'Vacature fractiesecretaris ChristenUnie Utrecht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.