Even voorstellen: bestuurslid Suzanne Verbree

Suzanne Verbreemaandag 24 juni 2019 07:22

Nu het provinciaal bestuur goed en wel in de statenzetels zit, zijn er bestuursfuncties van het afdelingsbestuur van de ChristenUnie Utrecht te vervullen. In het najaar stemmen de leden over de samenstelling van het bestuur.
In de komende weken stellen we de kandidaats-bestuursleden aan je voor. Vandaag Suzanne Verbree, die kandidaat staat voor de functie politiek secretaris en penningmeester.

Suzanne, kun je kort iets over jezelf vertellen?

Ik ben Suzanne, ik woon sinds de zomer van 2015 in Utrecht en heb hiervoor 25 jaar in Rotterdam gewoond. Ik ben getrouwd met Wouter en we wonen samen in het Antoniuskwartier in Overvecht. Ik werk als beleidsmedewerker bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. In mijn vrije tijd spreek ik vooral graag af met vrienden en familie, streef ik ernaar om twee keer per week baantjes te trekken en lees ik graag omdat ik tegenwoordig met de trein i.p.v. de auto reis!

Wat betekent de ChristenUnie voor jou?

De missie van de ChristenUnie, het streven naar een samenleving die meer en meer functioneert naar Gods wil, spreekt mij heel erg aan. Ik geloof dat zo krachtig mogelijke vertegenwoordiging op elk politiek niveau, kan bijdragen aan de komst van Gods koninkrijk op aarde.

Suzanne, tot slot: Wat is je ambitie voor de ChristenUnie Utrecht? 

Dat we onze leden meenemen in wat er speelt in Utrecht, dat we ze op de hoogte brengen waar gebed voor nodig is en samen met hen visie vormen op (nieuwe) thema’s.

« Terug

Reacties op 'Even voorstellen: bestuurslid Suzanne Verbree'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.