Wethouder Van Ooijen “Beste jonge bestuurder”

CU Utrecht-32.jpgdonderdag 17 januari 2019 18:32

Donderdag 17 januari kwam het bericht naar buiten dat Maarten van Ooijen, namens de ChristenUnie wethouder in Utrecht, gekozen is als Beste Jonge Bestuurder 2018. De ChristenUniefractie feliciteert hem van harte met deze mooie prijs!

De verkiezing is georganiseerd door het tijdschrift Binnenlands Bestuur in samenwerking met bureau Necker van Naem. De reden om Maarten van Ooijen te nomineren werd door de organisatoren als volgt omschreven: “Jong, gedreven, vol met passie. Woorden die deze jonge wethouder uit Utrecht omschrijven. Zijn inzet is niet onopgemerkt gebleven. Op 28-jarige leeftijd werd hij wethouder in de gemeente Utrecht met portefeuilles als maatschappelijke ondersteuning, welzijn, asiel en immigratie. Hij wordt geprezen om zijn kennis van organisaties en belangenbehartigers en inhoudelijke kennis op zijn portefeuille. Dat helpt hem bij het uitdragen van een richtinggevende visie, kunnen besturen en uitleggen aan de mensen waar hij mee te maken heeft.”

Tot 14 januari kon iedereen stemmen via www.bestebestuurder.nl. De prijs voor wethouder Van Ooijen is dus een echte publieksprijs. 

« Terug

Reacties op 'Wethouder Van Ooijen “Beste jonge bestuurder”'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.