Vacature bestuurslid ChristenUnie Utrecht

ChristenUnie Folders campagnemaandag 03 december 2018 19:23

Zin in een plek om in een bruisende politieke omgeving je talenten in te zetten? De Utrechtse afdeling van de ChristenUnie is op zoek naar een bestuurslid! Word jij enthousiast van creatieve plannen? Vind jij het leuk na te denken over hoe de Utrechtse afdeling haar werk zichtbaar maakt? Lees snel verder!

Het bestuur van de ChristenUnie Utrecht zoekt een bestuurslid permanente campagne. De ChristenUnie Utrecht is een actieve afdeling van ruim 350 leden. De dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling wordt geregeld door een jong en enthousiast bestuur, dat momenteel naast de voorzitter bestaat uit een secretaris, penningmeester en politiek secretaris. Naast deze taken ontwikkelt het bestuur een  politieke visie voor de lange termijn van waaruit elke vier jaar een verkiezingsprogramma wordt opgesteld. Met de fractie bespreken we regelmatig de mate waarin ons verkiezingsprogramma wordt gerealiseerd. Het bestuur is, samen met de fractie, de spreekbuis van en naar de leden. 
 
De komende jaren staan in het teken van vasthouden van het succes bij de gemeenteraadsverkiezingen. Het bestuur heeft de ambitie om meer leden aan de vereniging te binden, het netwerk te vergroten en optimaal te benutten en, tot slot, het politiek profiel in samenspraak met de fractie nog scherper te stellen. We blijven dus aan de weg timmeren. 
We zijn op zoek naar een bestuurslid dat het leuk vindt om samen met de commissie permanente campagne aan de slag te gaan om activiteiten en ludieke acties te organiseren om de achterban van ChristenUnie Utrecht betrekken. Reken qua tijd op een maandelijkse (bestuurs)vergadering en de permanente campagne-activiteiten. Interesse? Stuur ons dan een mailtje, via voorzitter@utrecht.christenunie.nl. Het werk van het bestuur wordt op vrijwillige basis gedaan. 

« Terug