10 oktober Algemene Ledenvergadering

fractievergadering kleinmaandag 01 oktober 2018 13:14

Maandag 10 oktober hoopt de ChristenUnie Utrecht een algemene ledenvergadering te houden.

De afgelopen maanden is er bijzonder veel gebeurd. De campagnetijd, verkiezingen, coalitieonderhandelingen en met als mooi resultaat dat we deelnemen aan de coalitie en Maarten als wethouder aan de slag is gegaan. 
Verder is de fractie weer op volle sterkte en is na een welverdiende rustige zomerperiode zich gaan bezinnen over de koers en visie voor de aankomende vier jaar. In de visie CU2022 wordt nader ingegaan hoe we als CU Utrecht vrucht kunnen dragen. Welke groepen gaan ons extra aan het hart? Hoe wil CU Utrecht over vier jaar bekend staan? Wat willen wij voor de stad nog meer dan al in het coalitieakkoord staat? Graag deelt de fractie hun visie tijdens de ALV en hoort ze graag wat volgens in de komende jaren de nadruk zou moeten hebben.  

Ook in het bestuur zijn er wat vorderingen. Na de verkiezingen hebben een aantal bestuursleden - na jarenlange inzet -  aangegeven dat zij het stokje graag over willen dragen. Wij bedanken Ard, Herman, Maaike en Mirte voor hun inzet! We hebben gelukkig ook weer nieuwe bestuursleden gevonden, te weten: Joël Visser, Jeroen van Oort en Annebeth Roor. Tijdens de ALV zullen zij zich ook even kort voorstellen en kunnen zij verkozen en geïnstalleerd worden. 

Kortom, er staat veel op de planning voor de ALV. Op woensdag 10 oktober ben je vanaf 19.45 uur van harte welkom bij de ALV. Een ledenvergadering waarbij we de nieuwe bestuursleden hopen te installeren en willen wij graag kort het jaarverslag en het financieel jaarverslag met jullie bespreken.  

Verder zal dus tijdens de avond de visie CU2022 door de fractie worden gepresenteerd en is er ruimte voor vragen en discussie. Verder zal Maarten ons een inkijkje geven in het wethouderschap. In de bijlage van deze mail zijn de stukken voor de ALV te vinden. 

Programma: 

19.45 uur - Inloop & koffie
20.00 uur - ALV en visie
21.45 uur - Borrel

De locatie: 

Buurthuis Teun de Jager, Teun de Jagerdreef 1a te Utrecht. 

« Terug

Reacties op '10 oktober Algemene Ledenvergadering'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.