Praat mee over Overvecht

Gezin aan keukentafel met huiswerkmaandag 23 april 2018 10:39

De wijk Overvecht gaat u en ons aan het hart. Graag horen wij van u meer over wat u vindt dat nodig is voor Overvecht. In Overvecht wordt door bewoners en anderen veel gedaan om nog prettiger in de wijk te kunnen leven. Dat vinden wij van groot belang. Graag praten wij met u om te horen waar u blij van wordt, wat beter kan of waar u zich zorgen over maakt.

Betekent dat bijvoorbeeld voor uw buurt dat er meer mogelijkheden om te bewegen voor jong en oud nodig zijn? Of plekken waar u met elkaar een kop koffie of thee kunt drinken en de wijkagent of iemand van een buurtteam of de gemeente kunt spreken? Of iets heel anders? 

Op dit moment maken GroenLinks, D66 en ChristenUnie afspraken over waar de gemeente zich de komende jaren op in zet. Dit gesprek met u geeft ons meer inzicht in wat de komende jaren moet gebeuren, zodat Utrecht een fijne stad voor iedereen is en blijft. 

Wij nodigen u uit om met ons te eten en te praten over uw buurt! Wilt u met ons mee eten en spreken? Laat het ons dan weten via overvecht@utrecht.nl. Of bel naar 030 286 9930. Vragen over de bijeenkomst kunt u ook hier stellen.

Kent u anderen die hier ook naar toe zouden willen? Geef deze uitnodiging dan door.

  • Met de onderhandelaars van GroenLinks, D66 en ChristenUnie
  • Dinsdag 24 april, 18.00-20.00 uur
  • Inloop 17.30 uur, incl. maaltijd
  • Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht

« Terug

Reacties op 'Praat mee over Overvecht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.