Kom ons helpen!

Verkiezingen 2014dinsdag 21 februari 2017 15:29

Op woensdag 15 maart is het zover: de Tweede Kamerverkiezingen! De landelijke campagne wordt al maandenlang uitgerold, maar ook in Utrecht laten wij graag de ChristenUnie zien... en daar hebben we jouw hulp voor nodig! We hebben twee concrete vragen voor je: 

- Doe je mee aan een van onderstaande acties?

- Ken jij een vrijwilliger of mantelzorger die we in het zonnetje kunnen zetten bij de lintjesregen op 11 maart?

Laat het direct even weten via door te mailen naar secretaris@utrecht.christenunie.nl. Je kunt je opgeven voor één of meerdere activiteiten. Wij zorgen voor campagnematerialen. 


Vrijdag 3 maart - helpen bij Happietaria met Carla Dik

Momenteel draait Happietaria weer in Utrecht. We gaan op vrijdagavond 3 maart met een ChristenUnie-team een avond helpen in de keuken en in de bediening, om onze steun voor dit project uit te spreken en om op een leuke manier publiciteit te genereren voor de ChristenUnie. Kamerlid Carla Dik komt ook helpen! Wil je dus drie uurtjes meehelpen op vrijdagavond 3 maart, geef je dan op voor deze actie!

Zaterdag 4 maart - campagnevoeren in de binnenstad 

Deze dag hopen we in de binnenstad zichtbaar te zijn en een duurzame boodschap te laten zien: we delen boodschappentassen uit die opnieuw te gebruiken zijn en we zullen afval prikken. Daarnaast delen we flyers uit. Je kunt je opgeven voor verschillende shifts: van 10.00 tot 12.00 uur, van 12.00 tot 14.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. 

Dinsdag 7 maart - fietsen van Utrecht naar Woerden voor de ChristenUnie-regiorun

Op 6 en 7 maart is er een landelijke ChristenUnie-regiorun. Dit is een estafette van Groningen naar Den Haag waarbij vrijwilligers van elke regio het stokje aan elkaar doorgeven en de boodschap vanuit hun gemeente toevoegen. Bij elke overhandiging is er een persmomentje zodat overal duidelijk is dat de ChristenUnie zich inzet voor de betreffende regio. De regiorun is opgedeeld in 30 etappes, en 'onze' etappe is dinsdagochtend 7 maart om 8.00 uur van de Kardinaal de Jongweg in Utrecht naar de Molenweg in Woerden. We gaan met een team van de CU Utrecht deze etappe van ca. 20 kilometer per fiets afleggen. Fiets jij mee? 

Zaterdag 11 maart - lintjesregen met Eppo Bruins en campagnevoeren in de binnenstad 

Op deze laatste zaterdag voor de verkiezingen willen we zoveel mogelijk vrijwilligers en mantelzorgers in onze stad in het zonnetje zetten omdat we deze geweldige mensen niet genoeg kunnen bedanken! Daarbij hebben we jullie nodig! Graag horen we van jullie namen van mensen die we op 11 maart mogen verrassen met een medaille. Wil je mee om de medailles uit te delen? Dat kan! Laat het ons ook even weten. We delen de medailles tussen 12.00 en 14.00 uur uit. En het leuke is dat de campagnebus van de ChristenUnie naar Utrecht komt en dat Kamerlid Eppo Bruins mee gaat helpen met het uitdelen van medailles. Daarnaast gaan we 's middags ook weer campagnevoeren in de stad. Je kunt je opgeven voor de volgende shifts: van 12.00 tot 14.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. 

We hopen met jou de komende tijd de ChristenUnie in Utrecht zichtbaar te maken! We gaan alle acties uiteraard ook op social media zetten, dus like en retweet het vooral, zodat we zoveel mogelijk publiciteit genereren voor de ChristenUnie. 

We horen graag met welke actie jij mee wilt doen en welke vrijwilliger volgens jou een medaille verdient! Laat het snel weten aan de secretaris van het bestuur, Mirte Looijenga, op secretaris@utrecht.christenunie.nl

« Terug