CU Utrecht ontmoet 300e lid

Renedonderdag 26 januari 2017 16:31

Net voor de jaarwisseling mochten we ons 300e lid verwelkomen als ChristenUnie Utrecht. Maak hieronder kennis met René Janssen!

1. Wie ben je en waar hou je je zo al mee bezig?
Mijn naam is René Janssen, ik ben 31 jaar en woon in Overvecht met mijn vrouw en zoon. Ik ben op dit moment nog werkzaam bij Aatop Zorg waar ik verantwoordelijk ben voor werving en selectie in de christelijke zorgsector. Echter per april verander ik van werkgever en ga in aan de slag bij het Leger des Heils Midden Nederland als arbeidsmarktspecialist. 

2. Waarom ben je lid geworden van de ChristenUnie Utrecht?

Ik vind het van belang dat er in onze samenleving, waar het individu steeds belangrijker lijkt te worden, meer oog komt voor de christelijke normen en waarden. Door lid te worden van de ChristenUnie probeer ik dat in eerste instantie financieel te ondersteunen maar ik hoop in de toekomst wellicht ook inhoudelijk een bijdrage te kunnen leveren. 

3. Je bent het 300e lid! Daarom krijg je kaartjes voor DOMUnder. Wat heb je met de stad Utrecht en geschiedenis?

Ik ben geboren en getogen in Hardenberg (Overijssel) wat vergeleken met Utrecht een klein dorpje is. De stap naar de grote stad Utrecht leek mij in eerste instantie dan ook eentje waar ik echt aan zou moeten wennen maar ik vind het heerlijk. Het feit dat je nooit alleen op straat bent geeft aan dat de stad leeft en er altijd iets te doen is. Met de geschiedenis van Utrecht heb ik nog weinig dus de kaartjes voor DOMUnder komen goed van pas om daar verandering in te brengen. 

Geniet van DOMUnder en van harte welkom! 

« Terug

Reacties op 'CU Utrecht ontmoet 300e lid'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.