Vacature bestuur ChristenUnie Utrecht

grachten utrecthwoensdag 27 april 2011 08:00

Binnen het bestuur van de ChristenUnie Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste promotor!

We zoeken iemand die op een aanstekelijke en wervende manier de permanente campagne van de ChristenUnie in Utrecht gaat vormgeven. Door (permanente) campagne te voeren willen wij werken aan naamsbekendheid en het imago van de ChristenUnie in Utrecht. Dit kan op veel verschillende manieren, we verwachten dan ook creativiteit en inzet van onze toekomstige promotor. Daarbij denken we aan het af en toe organiseren van leuke acties, interessante activiteiten etc. Kortom, mensen enthousiast maken over de ChristenUnie Utrecht. Deze bestuursfunctie kost je gemiddeld 2-3 avonden per maand.
  
Ben je creatief, enthousiast en wil je iets doen waarbij je dicht op de gemeentepolitiek zit: solliciteer dan voor de functie van promotor in het bestuur van de kiesvereniging. Onze voorkeur gaat uit naar een vrouw, wegens de huidige bestuurssamenstelling.
 
Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren, stuur dan voor 1 juni 2011 een mailtje naar secretaris@utrecht.christenunie.nl. Bij meer dan één reactie stellen wij een selectiecommissie aan.

« Terug