Lijsttrekkersquiz MediaSlok

zaterdag 27 februari 2010 17:00

Café Willem Slok, Korte Koestraat, Utrecht

De lijsttrekkers worden getest op hun Utrecht-kennis. Gelukkig staan ze er niet alleen voor, maar mogen twee secondanten hun hulp aan bieden. Voor de ChristenUnie Utrecht, nemen naast Mirjam Bikker, ook Maurits van Stuijvenberg en Tymon de Weger deel. Kom ze gerust aanmoedigen!

Uitnodiging café Willem Slok:

Komende zaterdag is het zover: de lijsttrekkersquiz! De lijsttrekkers van ChristenUnie, D66, CDA, VVD, GroenLinks, Leefbaar Utrecht, Socialistische Partij en PvdA kruisen nu eens niet de degens over allerlei politiek issues maar worden na weer een zoveelste dag folderen in een borrelnotensfeer (want het moet vooral ook leuk blijven) getest op hun Utrecht-kennis. Vragen over de stad, historie en natuurlijk ook politieke momenten. Wie kent het dossier Utrecht het best? De lijsttrekkers mogen worden bijgestaan door twee secondanten en degene die wint krijgt het predikaat: de beste lijsttrekker Utrecht 2010.

De presentatie van de quiz is in handen van Marc van Rossum en Ton van den Berg en die zullen de lijsttrekkers ook aan het woord laten over belangrijke items.

De lijsttrekkersquiz van MediaSlok is zaterdag 27 februari vanaf 17.00 uur in cafe Willem Slok, de deur is open vanaf 16.00 uur.

« Terug

Archief > 2010 > februari