Input verkiezingsprogramma in provincie Utrecht

maandag 09 maart 2020 20:00

Gert-Jan Segers zal in gesprek met inwoners van de provincie Utrecht idee├źn ophalen voor het nieuwe verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Wat zijn de komende jaren de belangrijkste kwesties voor ons land? Hoe kunnen we samenleven met tijd en aandacht voor elkaar? Die vragen staan centraal op een interactieve avond in Veenendaal op maandag 9 maart.

  • De avond vindt plaats in de Downtown, Tuinstraat 133, 3901 RA Veenendaal. Om 20.00 uur begint het plenaire programma.
  • De avond in Utrecht is de tweede in een reeks van avonden die de ChristenUnie organiseert om inbreng te verzamelen voor het nieuwe verkiezingsprogramma.
  • Aanmelden voor bezoekers kan via: www.christenunie.nl/ingesprek

ChristenUnie leider Gert-Jan Segers schreef het essay De Verloren Zoon en het verhaal van Nederland over zijn hoop en verlangen voor ons land. ‘De komende maanden schrijven we aan ons verkiezingsprogramma en daarvoor wil ik graag horen waar het hart van mensen klopt’, legt Segers de bedoeling van de gespreksavond uit. Tijdens de avond zal Bram Rebergen, inwoner van Veenendaal en directeur van Youth for Christ het gesprek met de zaal leiden.

Segers: ‘Wat zijn uw dromen voor ons land, waar kan de ChristenUnie en waar kan ik mee aan de slag? Ik ken Nederland als een land waar we echte aandacht hebben voor onze naaste. Die kant van Nederland wil ik versterken. Ik hoor graag welke ideeën mensen in Utrecht hiervoor hebben.’

Gert-Jan Segers.jpg

« Terug

Reacties op 'Input verkiezingsprogramma in provincie Utrecht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.