Huiskamergesprek 'Klimaat|religie'

Huiskamer 944x250.jpgvrijdag 24 januari 2020 19:30

De ChristenUnie denkt na over beleid voor de toekomst, op allerlei terreinen. Dat doen we graag samen met u. Op vrijdagavond 24 januari neemt Gert-Jan Segers plaats in een ‘ChristenUnie-huiskamer’ in Utrecht. U bent van harte welkom bij hem aan te schuiven voor een gesprek over klimaat.

We moeten verduurzamen. En snel, volgens bijvoorbeeld veel klimatologen. Tegelijk vinden veel mensen de nadruk op klimaatverandering neigen naar 'klimaatreligie'. Volgens hen is de strijd tegen klimaatverandering doorgeslagen. Loopt klimaatverandering echt zo'n vaart? Waar ligt de verantwoordelijkheid, ook voor het stikstofprobleem bijvoorbeeld? Kost verduurzaming ons niet te veel, en levert het wel iets op? Of is het voor het behoud van de aarde nú nodig stappen zetten in duurzaamheid? En welke stappen dan?

Wij nodigen u van harte uit met Gert-Jan Segers over dit thema in gesprek te gaan. Welke plaats is er voor de Bijbelse opdracht van rentmeesterschap? Hoe moet de ChristenUnie hierop beleid maken? 

Voorafgaand aan het huiskamergesprek is er de mogelijkheid om samen te eten, elkaar de hand te schudden en vast in de stemming te komen. Daarna gaan we in de ‘huiskamer’ met ongeveer honderd mensen het gesprek aan. Er is een gevarieerd programma met ontmoeting en muziek. Én de kans om mede de koers van de ChristenUnie te bepalen – en misschien wel te verleggen.

Kent u mensen die geen lid zijn van de ChristenUnie en graag hierbij aanwezig zijn? Nodig hen vooral uit om mee te komen. Neemt u mensen mee die geen ChristenUnie-lid zijn, dan ontvangt u € 5,- korting op uw ticket (achteraf te verrekenen).

Meer informatie vindt u op wi.christenunie.nl/wijnederland. Hopelijk tot 24 januari!

Update: Het Huiskamergesprek Klimaat|Religie is helaas uitverkocht!

« Terug

Reacties op 'Huiskamergesprek 'Klimaat|religie''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.