Expertmeeting Afval is grondstof 

Afvaldonderdag 14 december 2017 12:22

Afval, wat kun je daarmee? De technieken gaan snel vooruit, terwijl ook de noodzaak om verstandig om te gaan met ons afval toeneemt. De ChristenUnie heeft daarom samen met GroenLinks, D66 en PvdD het initiatief genomen voor een bijeenkomst met het thema 'Afval is grondstof'.

Programma
Inspirerende circulaire initiatieven, wetenschappelijke inzichten en innovatie op het gebied van schoon, afvalscheiding en -inzameling staan centraal. Utrecht streeft naar minder restafval per inwoner en meer hergebruik van grondstoffen. We zoeken tijdens de expertmeeting inspiratie bij gemeenten en mensen met goede ideeën om deze doelstellingen te halen. Ook delen experts de laatste inzichten op het gebied van de inzameling en verwerking van afval. Benieuwd? Het programma volgt spoedig.
 
Uw idee delen met een pitch?
Heeft u een vernieuwend idee op het gebied van nudging, afvalverwerking of hergebruik van grondstoffen? Deel het met de genodigden via een pitch of een kort filmpje tijdens de bijeenkomst. Neem contact op met Manon Leenders, raadsadviseur, voor meer informatie. 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de expertmeeting via commissiestadenruimte.secr@utrecht.nl. Dit kan tot en met maandag 8 januari 2018. 
 
Heeft u vragen over de bijeenkomst of wilt u uw idee tijdens de bijeenkomst delen, neem contact op met Manon Leenders, Raadsadviseur (manon.leenders@utrecht.nl of 030-2863710).
 
Graag tot 11 januari!
  • Donderdag 11 januari 2018
  • 14.30 – 18.00 uur (afsluiting met borrel)
  • Stadskantoor, Stadsplateau 1, Utrecht

« Terug

Reacties op 'Expertmeeting Afval is grondstof '

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.